Плюси :
Їжа різноманітна та смачна
Персонал ресторану, барів, прибиральники - привітні та приємні.
Номери після реновації з видом на море - гарні.
Басейн та лежаки біля нього оновлені.
Мінуси:
День заселення та виселення вбиває всі приємні враження. Прилетіли о 6 ранку, браслети одягають після 10.00 (після того, як закінчився сніданок, щоб туристи не об? їли). Ми (3 жінки з дітьми) запитали за раннє поселення за додаткову плату- в результаті нам більше 10 разів казали прийти через 10-15-20 хвилин. З потугами о 12.00 нам дали 1 номер з трьох. Решту 2 номера після 14.00. Рушники дають тільки після поселення, тобто взяти рушник зранку і піти очікувати поселення на морі не вдасться. Купа туристів очікують на рецепшині з 6 ранку до 14.00???????
Виселення- окрема історія. Ми хотіли продовжити один номер за додаткову плату - 10 у. е за годину ( прайс). Нам відмовили. Браслети зрізають о 12.00
При вилеті додому о 21.00 ми на рецепшині з 12.00. Обід за додаткову плату 15 у. е
В час обіду у всіх відвідувачів на вході перевіряють браслети - аби не впустити 15 у. е)))
З засобів гігієни- шампунь і гель для душу, що мабуть, повторно набирають у використані баночки. Ніяких халатів, бальзамів для волосся та зубних щіток, як у оглядах турагентів (показують найкраще)))- немає.
Менеджмент готелю! Включайте витрати на сніданки та обіди у вартість туру. Дана ситуація виглядає як жадібність! За велику кількість відпочинків у Єгипті - така ситуація вперше. Такі ж враження ми чули від інших туристів.
Лежаки на пляжі старі. На території велика кількість сходів, що буде не зовсім зручно людям у віці та сім? ям з дітьми.
Також на території відбуваються будівельні роботи, але суттєвого шуму не створюють.
Можливо, якщо власники створять умови, аби гості відчували себе більш комфортно - бажання повертатись з? явиться. А поки, за такі кошти, можна розглядати інші готелі, де немає відчуття «дріб? язковості».

Ми оплатили дану суму, але пізніше наш турагент повідомив, що якби не можна було в заброньований номер 4 особи, то система не пропустила б.
Далі наступного дня у нас сталась проблема з сейфом, ми його не змогли відкрити після приходу з обіду. Викликали охорону і вони ледь його розблокували спеціальним ключем. Після чого ми виявили що всі наші гаманці і сумки були перериті, але нічого не взяли, що дуже дивно. Ми написали заяву про дану ситуацію, довкола номерів купа камер, але в подальшому нам не було надано інформації хто порпався в наших речах.
Ще у номері була миша. І виявили, що вона про лазила через дрібну щілину в вхідних дверях. На це повідомлення персонал прореагував наступним чином: «закривайте щільно шафу, сумки та унітаз! »
Також у нас трансфер до аеропорту був пізно вечері і нам відмовили продовжити номер, аргументуючи, що всі номери зайняті. Але іншій родині відпочиваючих безкоштовно продовжили номер у якості компенсації через тих же мишок у номері!
А ще на рецепції часто роблять вигляд, що не розуміють: говориш англійською, просять перейти на російську, переходиш на російську та ж ситуація.
Хоча як приїхала група туристів із Казахстану, то й же працівник пішов спілкуватися з ними чистою російською мовою, без жодного акценту.
З плюсів: дуже смачна кухня, гарна анімація, є чим зайнятись діткам

Отель отличный!
Да - доплатили за улучшенный номер со стеклянными балконами с видом на море.
Кухня - прекрасно - все готовят на гриле.
Прекрасная бюджетная 5.

В отеле полно местных, наглые, их обслуживают в первую очередь, на нас смотрят, как на мусор! Лежаки на пляже старые разбитые. Риф средненький. Последние три дня я ничего не ела, так как отравилась. Отношение пофигистическое, убирали так себе, меняли полотенца и то, когда ты их на пол скинешь, а если нет, то мокрые сложат на верх. Только кровать застилали и мусор выносили, пыль никто нигде не протирал… Анимации нет от слова ВООБЩЕ! Один раз сходили на шоу - тупые фокусы, такого я ещё не видела ни в одном отеле! На Новый год даже ёлки не было, деньги за новогодний ужин заплатили, но… мы ездим почти каждый год на Новый год в Египет, были и в четверках, но было намного лучше. Все было безвкусное и ужасное. Программы новогодней не было совсем, хотя бы дискотеку сделали, правда так называемые аниматоры подрыгались в спортивных костюмах, вот и все выступление.
В общем: мы туда больше ни ногой и никому не посоветую этот отель. Понравилось только море. Вывод: Пирамиса отстой. Тройка с минусом.

1) Всё очень ветхое, старое
2) Находится очень близко к аэропорту. Очень хорошо слышно и в некоторых местах даже видно все взлеты и иногда посадки.
3) Часто с аэропорта ветром заносит запах керосина (или чего то такого).
4) Территория вроде и большая, но вся в ступеньках. гулять негде.
5) Часть корпусов закрыта на ремонт и портят вид.
6) Пляжная линия вроде и длинная, но по факту купаться можно только на небольшом понтоне или на 30 метрах пологого пляжа.
7) Вайфая нет, только на ресепшене. И то полу-дохлый.
8) Еда очень скудная, фруктов почти нет.
9) Из коктейлей - только 2 вида - "алкогольный" и безалкогольный )
10) Местный алкоголь - невозможно пить.
11) Колу тоже какой то фигнёй разбавляют. Пиво более менее можно пить.