Ну що сказати, відпочинок удався.
Полетіли в Хорватію у весільну подорож, прямо з банкету на літак. І через 2 години ми були у Хорватії. Правду тут кажуть, що не можна порівнювати Туреччину і Єгипет з Хорватією - це принципово різні види відпочинку. Зупинились ми в Соліне. Швидка реєстрація на рецепції і ми заходимо в номер. А там кровать посипана пелюстками троянд і інших квітів, з полотенець зроблені лебеді, на підносі лежать фрукти і в відерці з льодом стоїть шампанське і два бокали. Номер з шикарним видом на море.
Про Хорватію - це слов"янська країна, тому ментальність, мова близька до нашої. Природа теж схожа на нашу кримську: простуть верби ,тополі. Але їх сосни , що звисають над морем - це просто казка. Мова більш-менш зрозуміла, схожа на помісь української і російської, але з карпатським акцентом. Порозумітися зможете.
Екскурсії: вибрали Спліт і Плітвіцькі озера. Коротко - сподобалось і там і там. Спліт запам"ятався звичайно ж палацом Діоклетиана - я його назвав палац контрастів. Плітвіцькі озера - це краса, словами не передати, хочеться сидіти там годинами.Їхати туди краще на 2 дні. Не сподобався трансфер на Плітвіцу - з 4 годин їзди , ми по годині в кожну сторону стояли в ресторанчиках, щоб хтось поїв, покурив і попісяв. Краще б їхали без зупинок. Їздили самі, без екскурсії , в Макарську і звідти йшли по набережній до Брели. Йти 3-4 години, дуже красиво. Розклад маршруток до Макарськи можна взяти на рецепції.Вартісь - 15 кун.
Ну і так як тут відгуки про готель, ще трошки про нього. Він був 3* , тепер він 4*. Готель хороший, номера хороші, сантехніка якісна, німецька Хансгрохе. У нас був шикарний вид на море. Харчування - з ранку одноманітне, щоранку одне й теж саме, хоча вибір достатній - яйця варені, омлети різні, глазунья, нарізки купа різної,смажений бекон, мюслі, багато фруктів - ну всього достатньо, але щоранку одне і теж. Напої зранку безкоштовні, різні види кави, молоко, чай, вода, кілька видів соків. Вечеря дуже хороша, 3-4 види м"яса, 2-3 види риби або можепродуктів, рекомендую спробувати салати з морепродуктами. Напої платні. Причому 200 грам вина коштують стільки ж як і пляшка водички.
Ну і море.....Море і природа - шикарні.
Якщо комусь потрібно щось докладніше розказати - задавайте питання
Скажите, есть ли в номере фен и ванное белье? Большое спасибо за ответ
Скажіть, будь ласка, чи є в номері фен та ванна білизна? Велике спасибі за відповідь
фен есть. Из ванных принадлежностей есть мыло, гель для душа, он же шампунь, шапочки на голову, палочки для ушей, пилочка для ногтей, ватка сам не знаю для чего. Щетку и пасту берите свои.
В ванной по 3 полотенца на человека, меняют по надобности - положил в умывальник - поменяют. Есть халаты.
Еще раз спасибо большое!
Еще раз спасибо большое!