Написано: 2 октября 2015 Время поездки: 1 — 10 сентября 2015 Кому автор советует отель:Для спокойного отдыха; Для бизнес-поездок; Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Проживав в номері люкс . Готель новий, ціна смішна.Wi-fi і всі зручності. У Трускавці ціна мінімум в 5 раз дорожча чудова кухня також за смішні гроші . Хоча і село в барі текіла,віскі в наявності
Добрый день! мы планируем туда лететь в июне. Напишите подробнее, действительно ли так все грязно в ресторане, нет спиртного и стоит ли с ребенком 5 лет в отель лететь.
Доброго дня! ми плануємо туди летіти у червні. Напишіть детальніше, чи справді так все брудно в ресторані, немає спиртного і чи варто з дитиною 5 років у цей готель летіти.