PS. Не ведіться на красиві фото на сайті, там все далеко вже не так. Все запущено, брудне і допомоги у вирішенні якоїсь проблеми ви не дочекаєтеся.

Расположение отеля удобное, недалеко от бювета. Территория отеля большая, сам отель выполнен в царском, роскошном стиле. Питание неплохое. Спа чудесное, есть гидробассейны и на улице и в здании. Много саун. Накупались, напарились, отдохнули. Есть детский бассейн, круги, игрушки...
Из недостатков: былая красота и помпезность отеля требует ухода. Но за свои деньги, отличный вариант.

Номера старые, уборку не делают в них, за пять дней нам только по заезду выдали шампуни и гели потом до конца отдыха мы не смогли выпросить ничего, полотенца не меняют, мокрые серые, халаты с дырками, воды в номерах нет!
Ресторан- Еды практически нет уходили голодные и питались в платных кафе, приготовлено отвратительно, на столах грязь, ножей нет, салфетки на вес золота, посуда битая!
СПА- очень холодно в помещении, вода холодна во всех бассейнах, ребенок в детском бассейне проколол себе ногу гвоздем!

відпочивали тут наприкінці серпня 2022р. Це просто гроші на вітер!
- номери: Попри просторий номер (жили в стандарті) та гарний вид з балкону, брудно, постіль тхне блювотинням. За 4 дні жодного разу не з'явилася прибиральниця. В номерах старий ремонт, обдерті шпалери, світильники, з дверей стирчать довжелезні цвяхи, якими запросто можна поранити ногу. Кондиціонер, звісно ж, не працює.
- Їжа: брак посуду, приборів, цукру, кип'ятка.. всього! їжа несмачна та одноманітна. Продукти сумнівної чистоти (холодні сосиски, перловка, нарізані в'ялі огірки, з м'яса несмачні парові котлети та курка). На 2 день почалася діарея зі спазмами у шлунку. Браслети при вході ніхто не перевіряє, тобто зайти поїсти може кожен, хто прийшов собі з вулиці.
- СПА + басейн: в басейнах вода просто тхне, не мінялася не знати скільки часу, зелена. Дуже легко поранитись при заході в басейни та джакузі через гострі краї плитки. З обіцяних 11 саун робочі лише 4 чи 5. Басейн працює по буднях лише з 14:00 до 20:00, про що ніхто не попередив. Рушники в басейн нам вдалося взяти лише на 3 день, бо їх просто не було. Лежак за 4 дні так і не вдалося зайняти, бо їх екстрамало. Басейни не розраховані на таку шалену к-сть людей. Персоналу надзвичайно мало.
Одним словом, дуже поганий осад від вашого готелю. Як сказали наші сусіди на поверсі: " це не 3-зірковий готель, а чорна дира". Залюбки зроблю вам антирекламу серед своїх знайомих. Більше сюди ані ногою

Поселялися ми дві години. Черги страшні. На ресепшині всього дві людини. Ці люди там відповідали за поселення, за номери, за прибирання в номерах, за гроші, постійно їм хтось дзвонив. Одним словом жаль було вже цих адміністраторів. Людей в черзі біля 30. Одні виселяються, інші заселяються. Ті хто живуть постійно жаліються. В тих ліжко зламане, в інших рушників немає, в інших халатів немає і так далі. Одним словом 2 людини фізично не в змозі обслужити сотні номерів та людей. Це був просто кошмар.
Потім нарешті нам дали номер. У брата в кімнаті зламане ліжко, сушка для рушників не працює, двері на балкон заклеєні скотчем. У мене ліжко в дуже поганому стані, вікна заклеєні скотчем. Ручок для дверей та вікон немає (взяли одну у покоївки). У батьків сушка для волосся не працює. Пульти до кондиціонерів додатково замовляли на рецепції. Пульти до телевізорів відсутні. Прибиральниця одна на три поверхи. Одна прибиральниця десь на 120 номерів. Бідні ці дівчата. Це фізично неможливо одній людині, а їх ганяють як коней на полі. На всі наші зауваження відповідали що виправлять, але не виправили.
Окрім цього опалення не працювало, а тому грілися кондиціонером. Вайфаю немає. І халати для чоловіків дуже малі. Ми просили інші халати, але нам повідомили що добре що хоч якісь є.
Щодо стану басейнів саун. Більш менш все добре. На четвірку з мінусом. Є багато моментів де треба трохи підремонтувати. Інші відпочивальники розказували що минулими роками була тепліша вода, а цього року холодніша. В перший день стикнулися з відсутністю рушників в басейні, бо було дуже багато людей.
Щодо їди. Тут все добре. Їди було багато. Вибір непоганий.
Також дуже сподобалося, що кожного вечора була жива музика. Грали на роялі і скрипках. Дуже гарно.
Ціна: 2320 за двох за один день. На мою думку ціна з таким жахливим сервісом зависока.
Висновок: їда, музика відмінно. Басейни сауни середній рівень. Сервіс та стан номерів жах.
Не можу рекомендувати цей готель.