Відпочивали сім’єю з дитиною 3-х років у липні цього року. Через те що нам перенесли виліт ми прилетіли в готель о 6 ранку і нас відмовлялись поселити з маленькою дитиною,навіть за додаткову плату і довго іздівались на рецепшені. Нас постійно відправляли то прийдіть через годину то менеджера немає. Як знайшовся менеджер то ми попросили нас поселити, так як і ми і дитина цілу ніч не спала, але номера для нас так і не знайшли. І Ми бронювали номер в основному корпусі, нас хотіли поселити в додатковий (він дешевше заплачених грошей), але ми відмовились і вже після тих всіх розборок ближче 14:00 нас поселили у номер. Номер був прибраний, впринципі все загалом сподобалось, ванни немає є душова кабіна умивальнник та туалет. Прибирали не кожен день як зазначено у них і прибиральниця приходила в 2-3 годині дня коли всі йдуть в номер ховатись від сонця.
Харчування взагалі нам не сподобалось, якщо чесно не розумію відгуки, що пишуть типу дуже смачно і т.д., все було не солене, консистенція ніяка, обслуговування теж не ніяке. Єдине тільки що справді було смачне це - морозиво. Про алкоголь взагалі мовчу бо це просто розводняк. На пляжі робили шаурму та дівчина лепешки (це впринципі єдине що можна було істи), але треба було вистояти мінімум по годині часу в черзі. В барі часто закінчувалось пиво та коктейлів практично не було.
Вайфая по готелі немає ,потрібно іти в спеціальну кімнату. Є хіба що за додаткову плату.
Пляж чистий, але шезлонгів катастрофічно бракувало. Пляж розрахований на 300 місць, а людей в готелі в 2-3 рази більше, тому прийшовши туди близько 9 ранку місць вже не буде.
Море - ой про море можна писати багато бо воно і закреслило всі мінуси. Вода у морі прозора,тепла,вид на гори просто вау ,одним словом море дуже сподобалось,тільки якби ж було більше місця на пляжі щоб хоч в морі люди не штовхались.
Басейни - іх було два, але там ніколи не було місця, усі шезлонги були завжди зайняті, люди просто приходили з самого ранку та ставили там свої рушники і все шезлонг зайнятий, навіть якщо іх цілий день там не було.
Анімація була нормальна, дискотеки для дітей, аеробіка, ранкові танці. Аніматори розважали людей як могли в цьому плані питань немає.
Не рекомендую Готель зовсім, і дуже шкода що прочитавши відгуки вирішили туди поіхати бо насправді купляєте кота в мішку,все зовсім інакше ніж є насправді. Склалось таке враження, що готель просто набрав таку кількість людей, що просто не зміг з ними справитись.
Готель ніяк не тягне на 5, максимум 3.
летали из киева, плюс попался еще оч хороший турагент. Сама гостиница мне понравилась, порадовала первая береговая линия, уборка в номере ежедневная, хорошее питание и много разных мелочей. По поводу спец предложений могу спросить у нашего турагента, хотя думаю, что они были есть и будут, как обычно. Просто очень многие агентства пугают, берите сейчас потом вообще не будет, одним словом не верю во все это.
Единственный недостаток,(хотя для меня на самом деле это не было недостатком) отдаленность от old marketa приблиз 25 км. За такси платили 40 фунтов, в одну сторону.
Большое спасибо, за то что откликнулись и ответили!!! А сколько процентов Ваш турагент Тез тура делает скидку??? Очень интересно, какие в Киеве и у всех ли агенств они одинаковые?!!! :))))
Просто читаю отзывы, Вам точно крупно повезло с ценой!!! А мы вот совмневаемся лететь ли в такой отель за 2000 дол. на 10 дней!!!!?????....